Logo

Pilion vakantie

Het is eindelijk zover. De vakantie mag weer gepland worden. Je wilt eens wat anders dan anders en zoekt eigenlijk een idyllisch plekje om de vakantie met je geliefde of gezin door te brengen. Wij hebben dé tip: Pilion vakantie – De vakantie die jij verdient!

Pilion vakantie - Geniet van lekker eten

Pilion is het haakvormige schiereiland in Griekenland, dat vernoemd is naar de hoogste berg die het gebied rijk is. Dat maakt dat Pilion een bijzonder rijke natuur heeft. In Pilion is vakantie dus adembenemende natuur, een niet te vergeten cultuur met bovendien een combinatie van diverse heerlijke stranden, dorpjes en lekker culinaire eten. Waar Pilion heel divers is in de natuur, is de cultuur eenduidig. In elk dorpje maak je kennis met de echte Griekse cultuur. Laat je dus verwennen met een traditionele Griekse maaltijd. En geniet daarna van een typische Griekse avond of bezoek een van de vele evenementen die Pilion rijk is.

Ben je liever wat op jezelf? Op Pilion is vakantie veelzijdig. Geen zin in de mensen in Griekenland? Huur dan een auto en ga het land verkennen, een scooter raden wij eigenlijk af in verband met de vele haarspeldbochten en hoogteverschillen wat wel eens gevaarlijk kan zijn. Helemaal zonder verplichtingen kijken wat de natuur te bieden heeft. Ben je echt toe aan iets actiefs? Ga dan naar de Mount Pilio en beklim deze. Zorg wel dat je voldoende water bij je hebt, want het is een flinke klim. Laat Segrun jouw Pilion vakantie op maat maken.

Voor rust zit je op Pilion per definitie goed. Het is een plek die nog niet door toeristen ontdekt is, dus de kans dat je er een andere Nederlander tegen het lijf loopt, is niet erg groot. Let wel: Grieken vinden het wel een mooie vakantieplaats, dus het is niet gegarandeerd dat het volledig toeristloos is.

Wil je actief zijn op jouw Pilion vakantie?

Pilion vakantie - Little Pilion TrainPrecious Locations heeft voor jou verschillende activiteiten geselecteerd. Een paar van deze activiteiten zijn duiken, canyoning, sea kayaking, (mountain)biken, zeilen en wandelen. Ook minder actieve uitjes zijn zeker de moeite waard. Precious Locations heeft veel tips zoals een dagje met The Little Pilion Train op pad, het bezoeken van de Metéora kloosters of een dag met de ferry naar één van de Sporaden eilanden.

Al deze activiteiten zijn vooraf bij ons te boeken, zodat jij optimaal van je vakantie kunt genieten en niet ter plaatse alsnog hoeft uit te zoeken wat er te doen is. Bij het boeken ontvang je van Precious Locations een voucher als bewijs van je boeking bij onze betrouwbare partners. Wij vragen een aanbetaling en ter plaatse reken je het restant af, met uitzondering van het zeilen. Het zeilen wordt vooraf vastgelegd, zodat je zeker bent dat de boot voldoende deelnemers heeft om door te gaan.

Op onze website vermelden wij maar een paar hoogtepunten die per hotel het beste te combineren zijn dan wel als themareis bij ons te boeken is. Wil je toch iets anders zoals misschien gaan paardrijden? Wij hebben nog veel meer mogelijkheden op de plank. Zijn er speciale verzoeken of speciale gelegenheden die je met je geliefde of familie, vrienden of bedrijf wilt vieren. Precious Locations stelt graag jouw Pilion vakantie geheel op maat voor jou samen.

Waarom Pilion?

    • Onontdekt
    • Paradijselijk Griekenland
    • Rustig, natuurschoon en vooral authentiek Grieks
    • Een bijzondere vakantiebestemming
    • Actief, cultureel, culinaire – stel zelf je reis op maat samen

Ben je er klaar voor? Bekijk hoe je lekker van Pilion in Griekenland kan genieten met Precious Locations. Wij hebben diverse parels van hotels en leuke themareizen suggesties die speciaal voor jou op maat gemaakt kunnen worden:

Bekijk aanbod

 

 

Jouw reisadviseur voor deze romantische vakantie Segrun Monsma

 

Jouw reisadviseur voor deze vakantie Segrun Monsma:

“Ik zet mij persoonlijk voor je in zodat je straks thuis voelt op je vakantieadres.”