Logo

Over

Segrun heeft Precious Locations in 2015 opgericht uit haar passie voor reizen. Ze heeft 25 jaar in de reiswereld gewerkt en is altijd op zoek naar iets bijzonders voor haar eigen vakantie. Haar eigen ervaring is dat je pas na dagenlang op het internet zoeken, die unieke vakantie vindt. Daarom wil Segrun haar bijzondere reisontdekkingen graag met jou delen.

Segrun houdt van sportiviteit, rust, luxe en comfort en natuurlijk lekker eten, het liefst in een nog niet ontdekte omgeving. Als accommodatie zoekt Segrun op haar reizen naar kleinschaligheid en een unieke uitstraling. En omdat zij gastvrijheid en persoonlijke service belangrijk vindt, logeert zij het liefst in boutique hotels gecombineerd met leuke uitjes om de lokale cultuur écht te ervaren.

Segrun is van mening dat je vakantie pas compleet is als je ook lokale ontdekkingen doet, maar dan niet op de standaard manier. Daarom heeft zij bijzondere thema’s en activiteiten ter plaatse opgezocht die je niet zo 1-2-3 op het internet kan boeken. Jouw individuele wensen staan voorop, geef gerust aan waar je interesses naar uitgaan en Segrun zoekt hier, samen met haar partners ter plaatse, ‘quality time’ activiteiten bij.

Je gaat onbezorgd op reis, hoeft niet vooraf verschillende uitjes te regelen of ter plaatse nog op te zoeken. Segrun bezorgt jou graag een ultiem vakantiegevoel in een luxe verblijf waar je geheel tot rust kunt komen.

Begin nu met je vakantievoorpret. Bel ons om je wensen te bespreken:

bel_ons_op
Neem nu contact op