Logo

Themareizen op Pilion

Themareis speciaal voor jou op maat

Pilion een onontdekt stukje vasteland van Griekenland. Een prachtige natuur met mythische uitstraling. De verhalen gaan, dat Pilion DE vakantieplek was voor de Griekse goden. Tastbaarder zijn de typisch lokale kruiden en specerijen die in overvloed aanwezig zijn.

Ontdek meer over bijzonder Pilion tijdens een van de 8- daagse themareizen die Precious Locations kan aanbieden. Wij geven suggesties en jij stelt je reis helemaal zelf samen!

Cultuur & Natuur

Ontdek de eeuwen oude dorpjes gelegen in de prachtige berglandschappen of aan de azuurblauwe baaien. De Meteora kloosters, gebouwd bovenop torenhoge rotsen is zeker de moeite waard om te bezoeken. Om wat meer eigentijdse cultuur op te snuiven, is het bezoeken van de locatie waar de film “Mamma Mia” is opgenomen een aanrader.

Culinair & Ontspanning

Geniet van de authentieke lokale biologische keuken bij een kookles op een boerderij en ervaar hun unieke Tsipouro traditie. Bekijk het Pilion gebergte vanuit de ‘Little Pilion Train’ of voor de actievelingen per Mountain bike.

Themareizen ideeën van Precious Locations

De themareizen van Precious Locations zijn allen gebaseerd op voorbeelden van voornamelijk 8-daagse reizen inclusief vervoer ter plaatse (autohuur of met gids gereden) vanuit haar aanbod aan unieke kleinschalige Country Boutique hotels ÓF je authentieke privé villa. Wil je een andere reisduur, vraag naar de mogelijkheden die wij graag op maat naar je wens maken.

Vluchten kunnen op aanvraag zondermeer bijgeboekt worden en worden uitgevoerd met Transavia.

Onze themareizen op Pilion