Logo

Themareizen op Sicilië

Themareis speciaal voor jou op maat

Sicilië een zonovergoten Italiaans eiland met heerlijke lokale producten. Onze speciaal samengestelde themareizen hebben een combinatie van Siciliaanse geschiedenis en culinaire hoogstandjes. Ontdek meer over bijzonder Sicilië tijdens een van de 8- daagse themareizen die Precious Locations kan aanbieden. Wij geven suggesties en jij stelt je reis helemaal zelf samen!

Cultuur & Geschiedenis

Bijzondere wandelroutes op de Mount Etna of een combinatie tussen een bezoek aan Palermo en Monreale met haar gouden mozaïek.  Touren in een FIAT 500 langs kathedralen, kloosters of de locatie waar de film “The Godfather” is opgenomen.

Culinair & Inspiratie

Kookles door Siciliaanse chefs of geniet van de culinaire traditie van -slow food- met heerlijke lokale producten op unieke locaties.  Proef de typisch Siciliaanse wijnen of olijfoliën tijdens een bezoek aan de wijn- of olijfgaarden.

 

Themareizen suggesties van Precious Locations

De themareizen van Precious Locations zijn allen gebaseerd op voorbeelden van voornamelijk 8-daagse reizen inclusief vervoer ter plaatse (autohuur of met gids gereden). Je vertrekt vanuit unieke kleinschalige Country Boutique hotels op bijzondere plekken ÓF vanuit je privé villa. Wil je een andere reisduur, vraag naar de mogelijkheden die wij graag op maat naar je wens maken.

Vluchten kunnen op aanvraag zondermeer bijgeboekt worden en worden uitgevoerd met Transavia.

Onze themareizen op Sicilië